Současné trendy a výzvy v gastroenterologii: ISG 2023

27. 2. 2024

Společnost PRO.MED.CS Praha a. s. měla tu čest být generálním sponzorem 13th International Symposium of Gastroenterology 2023, které se konalo ve dnech 23. až 25. listopadu v tureckém Istanbulu.

Jsme velmi rádi, že jsme měli možnost podpořit a spolupracovat na tak významné a prestižní akci, která přinesla mnoho nových poznatků a inspirace v oblasti prevence a léčby onemocnění trávicího traktu.

Na sympoziu jsme se dozvěděli o nejnovějších trendech a výzvách v oboru gastroenterologie, jako je antisekreční léčba, nervové poruchy motility, ztučnění jater, hepatický a metabolický syndrom, zúžení žlučových cest v souvislosti se vzájemnou interakcí (cross-talk) a zánětlivá střevní onemocnění.

Byli jsme ohromeni odborností, zkušenostmi a nadšením všech přednášejících. Tento kongres umožnil všem účastníkům zúčastnit se zajímavých a poučných diskusí, kde se mohli podělit o své názory a zkušenosti s kolegy z různých zemí a oborů.

Skutečně inspirativní vědecká událost, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Rádi bychom poděkovali všem, kteří se podíleli na přípravě této prestižní akce, a děkujeme všem účastníkům za jejich klinické a vědecké prezentace, které rovněž přispěly k úspěchu tohoto sympozia. Jsme hrdí na to, že jsme mohli být součástí této výjimečné akce, a doufáme, že se brzy uvidíme na dalších odborných akcích v oboru gastroenterologie.